氏名 LOPEZ Victor

EFL Instructor

2019/09

2020/01

•	In the Westgate program, 6 weekly EFL communication courses were taught of approximately 30 students each.
•	Tailored instruction based on students’ learning styles as indicated by the VARK Questionnaire and needs assessments.
•	Collaborated with fellow faculty on term assessment tools.
•	Led conversation club meetings with students.