氏名 LOPEZ Victor
氏名(カナ) ローペズ ビクター
氏名(英語) Lopez Victor

Director and Professor of ESL and General Education

2014/02

2019/07

•	Designed and updated syllabi, curriculum, assessments, and rubrics in the ESL and General Education departments.
•	Led faculty in evaluation and revision of ESL and General Education curriculum based on analytic reports.
•	Created new ESL low-beginner level that included selection process of 5 textbooks and online supplementary material.
•	Created online hybrid curriculum for the Information Literacy and Research college-credit course.
•	Initiated the online Capstone Writing Portfolio for all enrolled students beginning their freshman year.
•	Assisted with New York State Regents Accreditation process.
•	Articulated General Education courses with three New York City colleges.
•	Collaborated with St. John’s University in ESL grant research for Institution of Education Sciences.
•	Supervised 30 ESL faculty and 20 General Education faculty.
•	Conducted annual faculty classroom observations.
•	Mentored new faculty in teaching methodology.
•	Directed the Faculty Governance Council in analyzing and updating institution policies.
•	Facilitated New Faculty Orientation regarding institution policies, procedures, grade keeping, and college expectations.
•	Led monthly faculty meetings and professional skills workshops for students.
•	Taught ESL (all levels and subjects) and General Education courses (College English, Speech Communications, Contemporary American Literature, Critical Thinking, Introduction to Research, Freshman Seminar) to students pursuing their associate degree.
•	Supplemented communicative curriculum with online discussion boards, Voxy, and Clyp.it
•	Facilitated the college conversation club.
•	Contributed to the Curriculum Standards Committee and Student Retention Committee.