氏名 山本 博之
氏名(カナ) ヤマモト ヒロユキ
氏名(英語) YAMAMOTO Hiroyuki

Comparative Politics (Graduate-level)

2016/04

This is an introductory course in Comparative Politics. This course will introduce students who are new to the field of Comparative Politics to the leading theories and debates of this field while simultaneously introducing students to the history of political, economic, and cultural relations of various regions. By comparing how political systems develop and function in different countries, we will theorize about the historical development and future trajectories of domestic politics in the various parts of the world.