教育方法・教育実践に関する発表、講演等/Education Method, Education Practice Related to Presentation, Lecture, etc

氏名 HAYS George
氏名(カナ) ヘイズ ジョージ
氏名(英語) HAYS George

東京国際大学全学FD研修会にてOn Demand Lessons: 学生のエンゲージメントを高めるために と題して発表

2021/12

2021/12

概要/Summary

This presentation focused on providing tips for creating on demand lessons for the faculty of Tokyo International University. Three challenges were discussed and suggestions were shared.